“Future professionals X edition 2011” Interior Design competition and awarded with the unique Special Mention

WINE CELLAR IN SPAIN

 

Special mention to the project "Reform of the old wine warehouse for the social center of the Echauri wineries",

The project consists of adapting an old wine warehouse for the social center of a winery where the users could find, exhibition space, tasting room, conference spaces.

 

It was designed with all the necessary documentation to carry out its execution: plans, design report, graphic report, and model. The project starts from the needs set by the company, taking into account all applicable building regulations.

 

The wide range of curved lines presented are planned to give space movement, bring nature closer; that flows without any rigidity, nothing more than the space that closes it. Modify the structure of the building as little as possible to differentiate "the old" from "new"

GROUND FLOOR

LONG SECTION 4

FIRST FLOOR

LONG SECTION 5

CATAS ROOM

EXHIBITION SPACE